Mempunyai kulit yang lebih baik ...

Mengejar kulit yang jelas telah berlaku sejak zaman dahulu. Sebagai contoh, orang Rom terkenal dengan kesukaan mereka dengan mandi, di mana mereka akan mandi dalam minyak wangi dan minyak, dengan harapan kulit yang bersinar. Minyak digunakan sepanjang rawatan, menggunakan urut untuk merangsang dan meremajakan kulit. Orang Mesir terkenal kerana cinta Kohl (serbuk berwarna gelap yang dibuat antimoni, badam, plumbum, abu dan malachite) untuk menekankan mata dan alisnya.

Petua cepat

Senaman secara teratur

Aktiviti fizikal membantu menjaga kulit anda kelihatan hebat dan bersemangat, bermula dari dalam dan menunjukkan hasil di luar.

Tidur di belakang anda

Menguburkan muka anda ke dalam bantal boleh menyebabkan bulatan gelap dan bengkak di mata anda. Jawapannya adalah untuk melatih diri anda untuk tidur di belakang anda dan teruskan kepala anda.

Makan sayur-sayuran

Makan lebih banyak buah-buahan dan sayuran boleh mengubah dan memperbaiki nada kulit. Kulit anda akan mempunyai lebih banyak warna kulit emas kerana vitamin dalam buah-buahan dan sayur-sayuran.

Cukup tidur

Kebanyakan orang telah mengalami mata pucat kulit dan bengkak selepas beberapa malam tidur terlepas jadi pastikan anda mendapat cukup tidur.

Mengenai pelembap Perdana Dona:

  • ✔ Dirumuskan dengan gabungan ekstrak botani dan nutrien
  • ✔ Pelembap harian menyuburkan kulit sehingga 24 jam
  • ✔ Dirumus khas untuk mereka yang kering hingga kulit yang sangat kering
  • ✔ Bahan utama: Ekstrak Apple (menyediakan kulit dengan vitamin); Ekstrak limau gedang (dikenali untuk membantu meningkatkan keanjalan kulit); Ekstrak rumput laut (sumber lebih daripada 12 galian).
  • ✔ Arah: Sapukan muka dan leher setiap pagi dan petang selepas pembersihan.
Harga: € 14.99

Perintah hari ini

Prim Dona © 2017. Hak Cipta Terpelihara